Victory

 • Radno vreme:

  Ponedeljak – Petak: 10:00 – 20:00
  Subota: 10:00 -18:00
  Nedelja: neradni dan

 • Kontakt telefon:

  +38162 243 501

 • E-mail:

  bbvictorygroup@gmail.com

 • Sprat:

  0 - pasarela ka hotelu Crowne Plaza

Pasarela koja povezuje Sava Centar sa hotelom Crowne Plaza sada je mesto koje okuplja najistaknutije domaće i strane kreatore i prava je šoping destinacija. Ulaz na pasarelu iz hotela pronađite na prvom spratu lobby-a, prateći istaknute znakove, a svakako na raspolaganju vam je i ulaz iz Ulice Milentija Popovića (obeležen nazivom Sava Centar Business).

Onog trenutka kada zakoračite našom pasarelom, imaćete priliku da otkrijete svet istančanog ukusa i visoke mode. Victory butik predstavlja pravo mesto za ljubitelje vrhunskog italijanskog dizajna. Victory nudi jedinstveni spoj elegancije, kvaliteta i sofisticiranosti u kolekcijama ženske i muške garderobe. Posetite njhihovu izvanrednu ponudu koja obuhvata sve – od klasičnih komada za svakodnevni izgled do elegantnih komada za posebne prilike.

Od pažljivo odabranih materijala do perfektno izrađenih krojeva, svaki komad u našoj kolekciji odražava istinsku umetnost italijanskog kreatorstva. Nudimo vam priliku da istražite svet mode na potpuno novi način, uživajući u besprekornom spoju stila i kvaliteta koji nudi Victory Store.

Prodavnice

View all