Vratite se nazad

Koncert: Peđa Jovanović

22. 11. 2024.

Kupite svoje ulaznice ovde:

Organizator: Kamarad produkcija MD doo

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se u organizaciji Kamarad produkcije održati veliki solistički koncert Peðe Jovanovića u Sava Centru.

Peđa Jovanović, pevač, kompozitor i aranžer, vrtoglavom brzinom se popeo na vrh muzičke scene i postao jedan od najtraženijih izvođača, zahvaljujući obradama najvećih hitova svojih kolega, koje imaju višemilionske preglede na njegovim društvenim mrežama, posebno ističući jutjub platformu.

Održao je prvi solistički koncert 5. novembra 2022, u MTS dvorani, a zatim i seriju uspešnih koncerata koji su te godine brojali neverovatnih 5 u istoj dvorani. Nstavio je niz uspešnih nastupa po najvećim Gradskim trgovima, halama, klubovima Srbije I inostranstva I za njegov nastup se uvek tražilo mesto više.

Objavio je prvi solo album 24/7 oktobra 2023. godine i iste godine u MTS dvorani nastavio prethodni niz i održao 8 koncerata, koji su do poslednjeg mesta bili puni.

Najpoznatiji po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupa, čistog srca i velikog osmeha, bliskosti koju pruža svojoj publici i neverovatne harizme kojom pleni, Peđa se odlučio da beogradskoj publici, još jednom, pokloni koncert za pamćenje u novootvorenoj PLAVOJ DVORANI CENTRA SAVA 22.11.2024.godine. Čekamo vas! Dobrodošli!