Spoj biznisa i inovacije

Poslovna zona Sava Centra obuhvata atraktivnu ponudu kancelarijskih prostora A klase i šoping zonu sa najvećim domaćim i svetskim brendovima.

U pitanju je jedinstveno mesto na kom se spajaju ljudi i biznis i koje pruža raznolik izbor kancelarijskih površina u prijatnom ambijentu koji je obogaćen prirodnim svetlom.

Kancelarije sa integrisanim zelenim površinama i bogata šoping zona pružaju potpuno nov doživljaj rada i boravka.

Prostor prilagođen vama

Sa više od 53 kancelarijska prostora i 46 sala za sastanke, poslovni deo kompleksa je funkcionalan ali i komforan. Neke od kancelarijskih prostora je moguće povezati, a pogled na ozelenjenu terasu pruža fantastičan ugođaj kako ra zad, tako i za sastanke.

Udoban, svetao i prostran, javni deo poslovnog prostra je savršen za opuštanje i networking, dok je blizina i veliki kapacitet parking prostora olakšavajuća okolnost za sve koji dolaze svojim automobilom.

Prodavnice

View all

Kancelarijski prostor

Događaji

View all
 • FENS

  Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 14. Evropsku konferenciju o ishrani koja će se održati 14-17....

 • Data Science

  Devetu godina za redom, najveći događaj posvećen veštačkoj inteligenciji i podacima je ponovo u Beogradu...

 • CEO SUMMIT

  Petu godinu zaredom, u organizaciji InStore Media, biće održan CEO Summit Beograd. 1. decembra 2023....

 • Gala
  4

  SAM Gala

  Na vođenje biznisa i poslovanje veoma utiču različiti tehnološki, ekonomski i društveni faktori, a poslednjih...

 •  52. FEST: Hotel Palas    

  Početak: 18h

  Nekada davno postojao je, a postoji i danas, Hotel Palas. Izvanredan zamak koji je početkom...

 • 52. FEST: Svi mi stranci

  Početak 21h

  Jedne noći u Londonu, Adam sreće misterioznog komšiju Harija koji prekida ritam njegove ustaljene svakodnevice....

 • 52. FEST: Ukus ljubavi

  Početak: 18h

  Godine 1885, kuvarica bez premca Evgenija radi za čuvenog gurmana Dodina. Tokom 20 godina njihovog...

 • 52. FEST: Anatomija pada

  Početak: 21h

  Nemačka književnica Sandra, njen suprug Samjuel iz Francuske i njihov sin Danijel žive povučeno u...

 • 52. FEST: Obećana zemlja

  Početak: 18h

  Siromašni kapetan Ludvig Kalen kreće 1755. u osvajanje surove, nenastanjene danske pustare sa naizgled nemogućim...

 • Kultura
  10

  52. FEST: Udar sreće

  Početak: 21h

  Fani i Žan izgledaju kao idealan bračni par. Oboje su profesionalno ostvareni, žive u prelepom...

 • Marketing Summit

  Misija MARKETING SUMMITA je da u jednom danu pokaže najbolje, najaktuelnije i najefektnije primere i...

Usluge

View all
 • Konferencijske sale i zajednički prostori

  Našim zakupcima nudimo izbor od preko 40 konferencijskih sala pogodnih za sve vrste događaja i sastanaka. Raznovrsna ponuda sala prilagodiće se vašim specifičnim potrebama, a naš cilj je da vam pružimo najbolje uslove koji će omogućiti uspešnu realizaciju događaja.

  Zajednički prostori omogućavaju ne samo relaksaciju i uživanje tokom pauza, već i povezivanje sa drugim učesnicima i gostima, čineći tako vaš rad još bogatijim i raznovrsnijim.

 • Restoran i kafeterija

  U sklopu poslovnog dela Sava Centra nalazi se ekskluzivan restoran i kafeterija koji će vam pružiti poseban ugođaj. Ovi prostori su dizajnirani kako bi zadovoljili različite ukuse i potrebe, a vi ćete uživati ne samo u dobroj hrani, već i u udobnom i modernom ambijentu.

  Restoran je savršen izbor za poslovne ručkove, proslave i specijalne događaje, dok je kafeterija idealno mesto za opuštanje uz kafu ili brzi obrok. Naša kulinarska ponuda kombinuje lokalne i internacionalne ukuse, pa ćete sigurno uživati u svakom zalogaju.

 • Parking

  Sava Centar vam omogućava siguran i jednostavan pristup sa čak 1400 parking mesta, što znači da će vaši gosti uvek imati dovoljno mesta da parkiraju svoje automobile.

  Za one koji se odluče za ekološki odgovorniji pristup, rado delimo vest da smo opremljeni i punjačima za električne automobile. Na raspolaganju imamo više od 20 punjača za električne automobile, što omogućava vlasnicima električnih vozila da brinu o okolini dok posećuju našu lokaciju vaš događaj zaslužuje pristupačnost i sigurnost, a Sava Centar to obezbeđuje na svakom koraku. Parkirajući ovde, bićete u samom srcu poslovne zone Beograda, na korak od svega što vam treba.

 • Čišćenje i održavanja

  Naš tim stručnjaka za čišćenje i održavanje brine se o svim detaljima, kako bi se vi mogli potpuno posvetiti svom poslu. Obezbeđujemo sveobuhvatne usluge čišćenja i održavanja, uključujući brisanje, uređivanje i opremanje kancelarijskih prostorija, ali i javnih površina.

  Možete računati na posvećenost i predanost našeg tima koji se brine o higijeni i održavanju prostorija Sava Centra. Naš imperativ je da vam pružimo čist i atraktivan prostor u kojem ćete se osećati prijatno kako tokom poslovnih sastanaka, tako i u slobodno vreme.

 • Sigurnost

  Osigurati bezbednost svih učesnika događaja nam je imperativ, pa je obezbeđenje dostupno 24/7. Obezbeđen je video-nadzor u svim poslovnim prostorijama i na javnim površinama koji se neprekidno pažljivo nadgleda kako bismo vam pružili dodatni nivo sigurnosti. Pristup našim prostorijama kontrolisan je putem posebno kodiranih kartica, što garantuje da samo ovlašćeni pojedinci mogu pristupiti određenim oblastima.

  Uz ove sigurnosne mere, takođe imamo i obezbeđenje na licu mesta, spremno da reaguje na svaku situaciju i pruži dodatni osećaj sigurnosti svim prisutnima na vašim događajima.

Lokacija

View all
 • Gde se nalazimo?

  Sava Centar se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Milentija Popovića 9. Dobar pristup putem, blizina velikog broja hotela različitih kategorija, odlična povezanost javnim prevozom i udaljenost od oko 15 kilometara od Aerodroma Nikola Tesla, čine Sava Centar idealnim mestom za razne događaje, konferencije, izložbe, koncerte i druge manifestacije.

  U radijusu od 5 km, na raspolaganju imate desetine hotela i skoro 8000 hotelskih soba, a Sava Centar je i direktno povezan sa hotelom Crowne Plaza.

 • Beograd

  Beograd je energična metropola u kojoj su posao i zadovoljstvo u savršenom skladu. Ponosno nosi titule kulturnog središta nacije, obrazovne baze, kolevke naučnih inovacija i ekonomske sile.

  Beograd je neponovljiv grad koji će ostaviti trag na vama, koji će u svakom tenutku da vam pruži sve što vam treba i u koji ćete poželeti da se vratite. Kada zakoračite u Beograd, krećete na uzbudljivo putovanje kroz očaravajući svet kulturnih znamenitosti i istorijskih spomenika koji odolevaju vremenu. Pred vama se otvara pejzaž istorije i savremene kulture koji oduzima dah.

 • Povezanost sa Crowne Plaza hotelom

  Hotel Crowne Plaza direktno je povezan sa Sava Centrom elegantnim zatvorenim hodnikom, što omogućava lak prelazak iz udobnosti hotela u prostorije kongresnog centra. Zaboravite na brige oko transporta jer se sve – od kupovine do restorana i zabave – nalazi na samo korak od vaše hotelske sobe.

  Vaš boravak u Crowne Plazi lako i jednostavno povežite sa raznolikim sadržajem Sava Centra. Sve što vam je potrebno nalazi se na svega nekoliko koraka od vašeg udobnog smeštaja.

Kontakt

Milentija Popovića 9,
Beograd 11070,
Srbija

Kontaktirajte nas

U svakom trenutku možete da saznate više o tome kako da organizujete vaš sledeći događaj u Sava Centru ili da zatražite još informacija. Kontaktirajte nas putem kontakt forme: pošaljite nam upit, a mi ćemo ga proslediti pripadajućem sektoru.

Ukoliko želite direktno da nas kontaktirate, pišite nam na:

Sve strane forma - All page