Vratite se nazad

Premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa i Folk House benda

19. 11. 2024.

Ulaznice možete kupiti ovde:

Hype produkcija i Telekom Srbija predstavljaju: Premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa i Folk House benda!

Nakon izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju nastavak trilogije “Kafana na Balkanu” — film “Stravično” pod rediteljskom palicom Suzane Purković i direktora i producenta Hype produkcije- Saše Mirkovića. Premijera će se održati 19. novembra od 20 časova u impozantnom Sava Centru.

Veče će dodatno obogatiti spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk House benda, čineći ovaj događaj neponovljivim. Pozivamo vas da na vreme nabavite karte putem ticket.rs ili na svim prodajnim mestima, kako biste osigurali svoje mesto na ovom posebnom događaju!

Nakon Beograda, premijera filma “Stravično” seli se u Arenu Stožice u Ljubljani 23. novembra, gde vas očekuje još jedan fantastičan koncert i nezaboravna žurka. 

Film, inspirisan životom muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj, uz podršku sjajne glumačke ekipe, uključujući Branku Katić, Ivana Đorđevića, Sunčicu Milanović, Miloša Pejovića i mnoge druge.

Ne propustite priliku da uživate u ovom spektaklu! Pridružite nam se na večeri punoj zabave, emocija i muzike koju nećete zaboraviti!