Vratite se nazad

EABCT 2024

04. 09. 2024. - 07.09.2024.

Na sledećem linku
možete rezervisati
Vaše mesto

Kupite

Klikom ovde možete pogledati spisak govornika.

Organizator: European Association for Behavioural and Cognitive Therapies

Beogradski Sava centar će biti domaćin predstojećeg, pedeset četvrtog po redu, EABCT kongresa, odnosno kongresa Evropskog udruženja za bihejvioralne i kognitivne terapije (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies).

Kongres će se održati od 4. do 7. septembra 2024. godine i biće usredsređen na temu „Novo doba CBT – izazovi i perspektive“. Ovaj događaj će okupiti naučnike, terapeute i istraživače iz celog sveta, kako bi se udruženim snagama pozabavili izazovima i obećavajućim perpektivama koji definišu novo doba CBT-a.

Dva srpska CBT udruženja, jedno iz Beograda (ACBTS) i jedno iz Niša (SRABCT), pripremaju bogat naučni program, upotpunjen društvenim događajima, kongresnom zabavom i zadivljujućim izložbama posvećenim bogatoj srpskoj kulturi.

EABCT kongres je jedinstven način za izgradnju znanja i novih profesionalnih veza, i upravo zbog ovih razloga učesnicima je ponuđena pristupačna struktura naknada.

Očekujemo Vaše učešće na ovom značajnom kongresu. Razmenite najsavremenije uvide zasnovane na dokazima i stvorite trajne uspomene na kvalitetno druženje!