Vratite se nazad

Ja, Preduzetnik: Samit porodičnih biznisa

23. 04. 2024.

Na sledećem linku
možete rezervisati
Vaše mesto

Kupite

Organizator: Ja, preduzetnik

Pozivamo vas da se pridružite ekskluzivnom događaju koji okuplja vodeće porodične biznise iz različitih industrija i zemalja! Sava Centar je odabran za domaćina događaja koji je kreiran kako bi se omogućila razmena ideja, iskustava i najboljih praksi među generacijama vlasnika porodičnih preduzeća.

 

Ovogodišnji samit je prilika za dublje razumevanje izazova i mogućnosti koje stoje pred porodičnim kompanijama u savremenom poslovnom okruženju. Takođe, učesnici će imati mogućnost da se umrežite sa relevantnim stručnjacima, savetnicima i liderima u oblasti porodičnih kompanija. Za vaš komfor i druženje tu su predviđeni kafe pauza, ručak i networking koktel.

 

Govornici na ovom događaju su istaknuti stručnjaci iz različitih oblasti:

  • Albert Jan Thomassen, Izvršni direktor FBNed (udruženje porodičnih kompanija Holandije)
  • Andrija Gerić, Psiholog
  • Đorđe Petrović, Vlasnik CompaniesConnected, autor serijala „Ja, Preduzetnik“ i knjige „Savremena porodična kompanija“, Executive Director u HSPA
  • Ognjen Kisin, Izvršni direktor Konstruktor
  • Vladimir Marinković, CEO Sunce

 

Ne propustite priliku da se povežete sa istaknutim stručnjacima i liderima iz oblasti porodičnih kompanija, istražite izazove i mogućnosti koji stoje pred vama i vašim preduzećem u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.