Vratite se nazad

4. Supply Chain Summit

04. 06. 2024.

Na sledećem linku
možete rezervisati
Vaše mesto

Kupite

Supply Chain Summit, u organizaciji InStore Media, okuplja kompanije i pojedince iz sektora robe široke potrošnje – od proizvođača i distributera do trgovačkih lanaca i prateće industrije. Na jednom mestu predstavljaju se trendovi, primeri dobre poslovne prakse i vodeći stručnjaci u domenu FMCG distribucije, logistike i upravljanja skladištem.

Ovo je idealna prilika za networking. Učesnici mogu provesti dan sa kolegama iz sektora, čuti predavanja stručnjaka i predstavnika industrije, obogatiti svoju mrežu kontakata, razmeniti iskustva i predstaviti svoje proizvode i usluge.

U fokusu događaja su optimizacija procesa, smanjenje troškova, efikasnije odlučivanje, brže plasiranje proizvoda, upravljanje zalihama, perspektiva CEO-a, bolji cash flow, bolja produktivnost nabavke i automatizacija.

Profil učesnika obuhvata trgovce svih kanala, proizvođače, distributere, stručnjake iz oblasti logistike, IT, opreme, upravljanja podacima i konsultante.

Događaj je namenjen direktorima i rukovodiocima lanaca logistike i distribucije, direktorima i rukovodiocima nabavke i operacija, rukovodiocima proizvodnje, rukovodiocima skladišta i svima koji žele da unaprede efikasnost procesa u dobavljačkom lancu.

Supply Chain Summit pruža mogućnost učešća za 250+ učesnika, predstavljanje preko 150 kompanija, izlagače iz više od 10 kompanija, te 8+ sati razmene iskustava i edukacije, uz 2+ sata pauze predviđene za druženje.

Pozivamo vas da se pridružite i doprinesete unapređenju dobavljačkog lanca u sektoru robe široke potrošnje.