Vratite se nazad

KONCERT: Miroslav Ilić

10. 12. 2024.

Ulaznice će biti dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na sajtu tickets.rs

Organizator: HYPE PRODUCTION

Nakon spektakularnih koncerata povodom pedeset godina uspešne karijere, velikan domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, u sinergiji sa Hype produkcijom najavljuje još dva velika koncerta koji će se tradicionalno održati 10. i 11. decembra 2024. godine od 20 časova u Plavoj dvorani Sava Centra. Plava dvorana u novom ruhu, opremljena najsavremenijom scenskom tehnikom i opremom, slušaocima će upotpuniti sam muzički ugođaj.

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i priznanja. Ekvivalent uspeha astronomskih razmera a ujedno i veoma zanimljiva činjenica – u vreme kada su „Bitlsi“, britanski rok i pop bend, bili na samom vrhuncu popularnosti i u jednoj godini prodali preko 500 000 ploča, Miroslav ih je nadmašio i to duplo, sa 1.200.000 prodatih ploča. Takođe, fascinantan je podatak da Miroslavljev muzički opus čini više od 247 snimljenih pesama i da niko na svetu nije dostigao tu brojku.

Samo neki od hitova su: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” kao i mnogi drugi.

Koncerti Miroslava Ilića, 10. i 11. decembra 2024. godine od 20 časova u Sava Centru biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

Ulaznice će biti dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na sajtu tickets.rs