Vratite se nazad

KONCERT: Mariza

05. 12. 2024.

Ulaznice su dostupne na eFinity prodajnim mestima, kao i na sajtu efinity.rs

Organizator: STARS&MORE

Fado diva Mariza vraća se u Sava Centar, na mesto gde je osvojila domaću publiku! Svetski poznata umetnica održaće koncert 5. decembra i tom prilikom izvesti svoje najveće hitove garantujući nezaboravan muzički doživljaj.

Mariza je svoju impresivnu karijeru započela pre dvadeset godina, evoluirajući iz lokalne senzacije u Lisabonu do svetski poznate zvezde. Njen prvi album, „Fado em Mim,“ objavljen 2001. godine i brzo je osvojio međunarodnu scenu, a ona je uskoro postala prepoznatljivo ime na najprestižnijim svetskim pozornicama, uključujući parisku Olympiu, londonski Royal Festival Hall i njujorški Carnegie Hall.

Beogradska publika upoznala je Marizu baš u Sava Centru, a slavnoj umetnici pošlo je za rukom da koncerte u Plavoj dvorani rasproda već šest puta! Sedmi put, Mariza se sa publikom srela na koncertu na festivalu Belgrade River Fest, gde je nastupila u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na platou Geozavoda.


U pratnji svojih muzičara, Mariza će publiku u Sava Centru uvesti u magični svet fado-a, za koji se kaže da je “muzika duše”!