Vratite se nazad

CEO SUMMIT

01. 12. 2023.

Na sledećem linku
možete da rezervišete
mesto na ovom događaju

Rezervišite

C- level & oni koji to žele da postanu
5 godina I 100+ govornika I 1.500+ privrednih lidera

ORGANIZATOR: InStore d.o.o.

Petu godinu zaredom, u organizaciji InStore Media, biće održan CEO Summit Beograd. 1. decembra 2023. godine u našem Sava Centru okupićemo na mestu okupiti biznis elitu i predstavnike ključnih međunarodnih institucija. CEO Summit je jedan biznis događaj godine i konferencija na kojoj su svi govornici najviši rukovodioci, vlasnici i predsednici upravnih odbora najuspešnijih domaćih, regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

CEO Summit namenjen je direktorima kompanija, članovima upravnih odbora, predstavnicima državnih institucija, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, kao i svima onima koji žele to da postanu. Zemlja partner samita 2023. godine biće Sjedinjene Američke Države, pa će tako uvodnu reč imati ambasador SAD Kristofer Hil, nakon čega će učesnici imati prilike da čuju panel gde će mišljenja razmeniti Miloš Starović, managing director, Bank of America i Nuno Pinto Leite, general manager south-central Europe & Baltics, PepsiCo.

Kompanije, članice Američke privredne komore u Srbiji u poslednje dve decenije uložile su u Srbiju 14 mlrd USD. Obim robne razmene dve zemlje prošle godine iznosio je 1,2 mlrd USD i prvi put je premašio granicu od milijardu dolara. Od samog obima više govori da je u 2022. robna razmena povećana čak 30%. Pri tome je Srbija na tržište SAD izvezla robu vrednu rekordnih 550 mil USD.

U Srbiji posluje više od 100 američkih kompanija koje zapošljavaju oko 30.000 ljudi, sa investicijama od oko 4 mlrd USD. Američke kompanije obezbeđuju visokokvalitetne poslove za hiljade talentovanih ljudi u Srbiji, uključujući brojne direktore i rukovodioce u oblastima u rasponu od poljoprivrede do prerade hrane, od proizvodnje do informacionih tehnologija (IT).

Ovogodišnji CEO Summit ne bi bio moguć bez podrške prijatelja konferencije, privrednih komora i klubova. Ovoj odabranoj grupi, zasada su se pridružili – Američka privredna komora AmCham, Francusko-srpska privredna komora, Holandsko-srpska privredna asocijacija, Britansko-srpska privredna komora, Kanadsko-srpsko poslovno udruženje CANSEE, Slovenački poslovni klub, Hrvatski poslovni klub, Confindustria Serbia, Japanska poslovna alijansa u Srbiji (JBAS) i Belgijsko-srpska poslovna asocijacija.

U želji da se zahvali prijateljima CEO Summit-a, InStore media je obezbedila popust za sve članove ovih privrednih komora i klubova. Zainteresovane kompanije treba da urade, jeste da se jave svojoj komori ili poslovnom klubu gde će dobiti sve informacije.

Do tada, radujemo se što ćemo biti domaćini i ugostiti organizatore i sve učesnike ovogodišnjem CEO Summit-a.