Vratite se nazad

CEO SUMMIT

01. 12. 2023.

Na sledećem linku
možete da rezervišete
mesto na ovom događaju

Kupite

C- level & oni koji to žele da postanu
5 godina I 100+ govornika I 1.500+ privrednih lidera

ORGANIZATOR: InStore d.o.o.

Petu godinu zaredom, u organizaciji InStore Media, biće održan CEO Summit Beograd. 1. decembra 2023. godine u našem Sava Centru okupićemo na jednom mestu biznis elitu i predstavnike ključnih međunarodnih institucija. CEO Summit je biznis događaj godine i konferencija na kojoj su svi govornici najviši rukovodioci, vlasnici i predsednici upravnih odbora najuspešnijih domaćih, regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

CEO Summit namenjen je direktorima kompanija, članovima upravnih odbora, predstavnicima državnih institucija, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, kao i svima onima koji žele to da postanu. Zemlja partner samita 2023. godine biće Sjedinjene Američke Države, pa će tako uvodnu reč imati ambasador SAD Kristofer Hil, nakon čega će učesnici imati prilike da čuju panel gde će mišljenja razmeniti Miloš Starović, Managing Director, Bank of America i Nuno Pinto Leite, General Manager South-Central Europe & Baltics, PepsiCo.

Ovogodišnji CEO Summit ne bi bio moguć bez podrške prijatelja konferencije, privrednih komora i klubova. Ovoj odabranoj grupi, zasada su se pridružili – Američka privredna komora AmCham, Francusko-srpska privredna komora, Holandsko-srpska privredna asocijacija, Britansko-srpska privredna komora, Kanadsko-srpsko poslovno udruženje CANSEE, Slovenački poslovni klub, Hrvatski poslovni klub, Confindustria Serbia, Japanska poslovna alijansa u Srbiji (JBAS) i Belgijsko-srpska poslovna asocijacija.

U želji da se zahvali prijateljima CEO Summit-a, InStore media je obezbedila popust za sve članove ovih privrednih komora i klubova. Zainteresovane kompanije treba da se jave svojoj komori ili poslovnom klubu gde će dobiti sve informacije.

Do tada, radujemo se što ćemo biti domaćini i ugostiti organizatore i sve učesnike ovogodišnjem CEO Summit-a.