Vratite se nazad

CEO SUMMIT

01. 12. 2023.

Na sledećem linku
možete da rezervišete
mesto na ovom događaju

C- level & oni koji to žele da postanu
5 godina I 100+ govornika I 1.500+ privrednih lidera

ORGANIZATOR: InStore d.o.o.

Petu godinu zaredom, 1. decembra 2023. godine u Sava Centru, u organizaciji InStore Media, održan je CEO Summit. Na jednom mestu okupio je biznis elitu i predstavnike ključnih međunarodnih institucija.

CEO Summit je biznis događaj godine i konferencija na kojoj su svi govornici najviši rukovodioci, vlasnici i predsednici upravnih odbora najuspešnijih domaćih, regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

CEO Summit namenjen je direktorima kompanija, članovima upravnih odbora, predstavnicima državnih institucija, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, kao i svima onima koji žele to da postanu. Zemlja partner samita 2023. godine bile su Sjedinjene Američke Države, pa je tako uvodnu reč imao ambasador SAD Kristofer Hil, nakon čega su učesnici imali prilike da čuju panel gde su mišljenja razmenili Miloš Starović, Managing Director, Bank of America i Nuno Pinto Leite, General Manager South-Central Europe & Baltics, PepsiCo.

CEO Summit 2023. godine ne bi bio moguć bez podrške prijatelja konferencije, privrednih komora i klubova. Ovoj odabranoj grupi, pridružili su se: Američka privredna komora AmCham, Francusko-srpska privredna komora, Holandsko-srpska privredna asocijacija, Britansko-srpska privredna komora, Kanadsko-srpsko poslovno udruženje CANSEE, Slovenački poslovni klub, Hrvatski poslovni klub, Confindustria Serbia, Japanska poslovna alijansa u Srbiji (JBAS) i Belgijsko-srpska poslovna asocijacija i drugi.

U želji da se zahvali prijateljima CEO Summit-a, InStore media je obezbedila popust za sve članove ovih privrednih komora i klubova.