Vratite se nazad

FENS

14. 11. 2023.

Na sledećem linku
možete da rezervišete
mesto na ovom događaju

Rezervišite

Evropska konferencija o ishrani

ORGANIZATOR: Federacije evropskih društava za ishranu (FENS) i Srpsko društvo za ishranu

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 14. Evropsku konferenciju o ishrani koja će se održati 14-17. novembra 2023. u organizaciji Federacije evropskih društava za ishranu (FENS) i domaćina, koji je ovog puta, Srpsko društvo za ishranu i profesorka doktorka Slađana Šobajić. Naša destinacija, Beograd izabrana je na Generalnoj skupštini FENS-a tokom 13. Evropske konferencije o ishrani održane 2019. godine u Dablinu, Republika Irska.

Ishrana je uvek intrigantna i moćna tema, važna za svakodnevni život, zdravlje i dobrobit celokupne globalne populacije. To je takođe centar naučnog istraživanja i profesionalna misija hiljada istraživača posvećenih otkrivanju složenih misterija uravnotežene, održive i dovoljne ishrane za sve. Naučni odbor priprema inovativan, inspirativan i intrigantan program koji će, pod sveobuhvatnim sloganom Konferencije, pokušati da „približi nauku i praksu“. Naučna istraživanja o ishrani i upotreba njihovih rezultata u praksi mogu dati značajan doprinos ciljevima održivog razvoja i rešavanju važnih zdravstvenih izazova u vezi sa ishranom.

Planirano je da sastanak sadrži ključna predavanja, simpozijume, edukativne radionice, interaktivne sesije, poster prezentacije i sesije od interesa za industriju kako za studente, tako i za mlade stručnjake za ishranu. Fokus će biti na sesij14 – 17. novembar 2023.ama umrežavanja za istraživače u ranoj karijeri. Biće organizovana izložba za zainteresovane strane iz prehrambene industrije.

Radujemo se što ćemo ovim događajem otvoriti vrata najvećim ekspertima a iz celog sveta i verujemo da će spoj ishrane, nauke, istraživanja, iskustva, mladosti, entuzijazma, Sava Centra u novom sjaju, Beograda na obalama dve reke i ukusne srpske kuhinje učiniti 14. Evropsku konferenciju o ishrani jedinstvenom i nezaboravnom.