Vratite se nazad

Kongres implantologa Jugoistočne Evrope

14. 03. 2024.

Na sledećem linku
možete rezervisati
Vaše mesto

14-16.03.2024.

Predsednik Kongresa: dr German Gallucci i Prof. dr Aleksa Marković

Klikom ovde možete pogledati program kongresa.

 

Organizator: ARIA.ONE Conference & Consulting d.o.o.

Kongres implantologa Jugoistočne Evrope, održan od 14. do 16. marta 2024. godine u Beogradu, u Sava centru, bio je prvi međunarodni događaj ove veličine i značaja u IMPLANTOLOGIJI koji je organizovan u regionu jugoistočne Evrope.

To je bila jedinstvena prilika za domaće i regionalne stručnjake i stručnu publiku iz dentalne implantologije i srodnih domena, da učestvuju na kongresu ovakvog značaja, diverzifikacije i kvaliteta u svom gradu, državi ili regiji, da dobiju vrhunsko međunarodno znanje, stručnost i praksu, koje treba primeniti u svakodnevnoj praksi i razmenjivati sa istinskim svetskim liderima.

Svetski poznati govornici okupili su se kako bi diskutovali i procenili trenutne dileme u implantologiji.

Svi prisutni su mogli da očekuju jedinstvenu kombinaciju prezentacija baziranih na dokazima, kao i klinički utemeljenih pristupa, koji su kritički ocenili nove koncepte lečenja i nove tehnike. Takođe, mogli su da otkriju najnovije razvoje, usluge i koncepte na tržištu stomatologije u tri ekskluzivne sesije.

Svi koji su prisustvovali događaju sada mogu preneti svoja saznanja nazad u praksu radi koristi pacijentima. Povezali su se i sa svojim kolegama i stvorili nova poznanstva koja će podržati svakodnevnu poslovnu praksu. Takođe su posetili kulturne atrakcije Beograda i dodatno uživali u vikendu!