Vratite se nazad

Obuke privrednika – Fond za razvoj Srbije i Evropska investiciona banka

23. 02. 2024.

Fond za razvoj Srbije, zajedno sa Privrednom komorom Srbije organizovaće tokom ovog i narednog meseca besplatne obuke za privrednike u više gradova u zemlji. Prvi sastanak o uslovima za konkurisanje za kredite za trajna i obrtna sredstva i investicione kredite u okviru programa koji Fond sprovodi sa Evropskom investicionom bankom biće održan 23. februara u beogradskom Sava centru.

Kupite

Od strane Fonda za razvoj Srbije i Privredne komore Srbije 23. februara 2024. godine u Sava Centru organizovane su i održane besplatne obuke za privrednike o konkursima za povoljne kredite. 

Ovaj događaj okupio je veliki broj preduzetnika i poslovnih ljudi koji su želeli da se informišu o mogućnostima za dobijanje finansijske podrške za svoje poslovanje.

Na obukama su predstavljeni različiti konkursi za povoljne kredite koje su otvorile institucije koje podržavaju razvoj malih i srednjih preduzeća. Učesnici su imali priliku da saznaju detalje o uslovima, procedurama i rokovima za apliciranje za ove kredite, kao i da se konsultuju sa stručnjacima iz finansijskog sektora.

Ove obuke su predstavljale odličnu priliku za privrednike da unaprede svoje finansijsko znanje i steknu konkretne informacije o tome kako da iskoriste dostupne mogućnosti za finansijsku podršku.