Vratite se nazad

SAM Gala

11. 12. 2023.

Na sledećem linku
možete da rezervišete
mesto na ovom događaju

Kupite

Blizu 300 gostiju koji su činili kor srpske poslovne scene, predstavnici Vlade Srbije i medija, prisustvovaće su dodeli prestižnog priznanja „SAM Godišnje nagrade“.

ORGANIZATOR: Srpska asocijacija menadžera

Na vođenje biznisa i poslovanje veoma utiču različiti tehnološki, ekonomski i društveni faktori, a poslednjih godina i brz razvoj veštačke inteligencije. Ipak, ono što daje pečat svemu i što ostaje dominatna kategorija u biznisu jesu ljudi, pogotovo oni koji se nalaze na liderskim pozicijama.

Prestižno priznanje „SAM Godišnja nagrada“, najbolja je potvrda ovih predstavnika u poslovanju.

Dodelom godišnje nagrade, SAM posebno želi da pošalje pozitivnu poruku privredi, mladima i društvu da postoje izuzetni pojedinci, poslodavci i organizacije koji su svojim ponašanjem, aktivnošću i poslovanjem zaslužili da budu javno istaknuti i da svima služe kao pozitivan primer.

Ovogodišnje nagrade biće dodeljene u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine (do 35 godina), poslodavac godine, društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za lični herojski čin, kao i specijalne nagrade žirija.

Nominacije za ovogodišnje visoko priznanje srpske poslovne zajednice „SAM Godišnju nagradu“ su završene.

Dodela „SAM Godišnje nagrade“ održava se po 12. put, a u žiriju za nagrade biće jedanaest „Menadžera godine“, 11 prethodnih dobitnika ove prestižne titule. Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji u okviru svečanog događaja „SAM GALA“ koji će se održati 11. decembra 2023. godine.